Beoordelingen van Lunch&Zo 055 Apeldoorn

Recente recensies van Lunch&Zo 055 Apeldoorn

5 sterren na 30 reviews

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker geluncht en de bezorging was ook rond het gevraagde tijdstip (13:00 afleveren gevraagd, 13:07 ontvangen)

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles heel lekker. Ga zo door.

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat je keuze heb in het soort broodje, jammer dat je een verkeerd broodje geleverd krijgt. Ondanks dat was het wel smakelijk en zou ik weer bestellen hier.

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. En alles heel lekker en vers!

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker broodje carpaccio wel apart dat je bij moet betalen voor de sla en ei en ui en bezorgtijd duurt erg lang wel erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, broodjes waren goed en netjes verpakt. Goede combinatie, lekkere smaken, goed belegd.

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed stond netjes op tijd klaar

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was netjes en beleefd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ruim belegde broodjes! Aanrader 💕

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was weer dik in orde. Je 'locals' in deze tijd supporten is niet moeilijk als de kwaliteit zo goed is! 👍

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke broodjes, aanrader!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating